Defibtech Lifeline View

De Defibtech Lifeline View is een AED die een lange aanloopperiode heeft gekend, voordat deze daadwerkelijk in de schappen lag. Op de Medica beurs van november 2008 in Düsseldorf werd de Defibtech Lifeline View al getoond, in oktober 2009 werd de Lifeline View aangekondigd (zie http://www.aed-blog.nl/2009/10/defibtech-lifeline-view/72/), maar uiteindelijk duurde het nog tot september 2010 tot deze daadwerkelijk uitgeleverd kon worden.

De Defibtech Lifeline View is anders van opzet dan de [[Defibtech Lifeline]]. Het meest in het oog springende is het hoge resolutie LCD-kleurenscherm, waarop de gesproken instructies nog eens als full-motion video wordt weergegeven ter verduidelijking. Daarnaast is de Defibtech Lifeline View kleiner dan de Defibtech Lifeline AED.

Een ander verschil met de Defibtech Lifeline is de batterij: De batterij van de Defibtech Lifeline gaat 6 à 7 jaar mee, de batterij van de Lifeline View dient na ca. 4 jaar vervangen te worden. Ook is het 9-voltsblokje bij de Lifeline View komen te vervallen.

Modellen:

  • [[Defibtech Lifeline]] AED – typenummer DCF-E110
  • [[Defibtech Lifeline Auto]] – typenummer DCF-E130
  • Defibtech Lifeline View – typenummer DCF-E2310
  • [[Defibtech Lifeline View Pro]] – typenummer n.n.b.